Sherbimi ne hipoteke vijon te jete nje problem ne qytetin e Shkodres.

Ne nje lidhje direkte per Star Plus,gazetari Senad Nikshiqi na informon se qytetare te shumte shprehin shqetesimin se nuk marrin sherbimin e duhur ne zyrat e hipotekes dhe sorollatjet e shumta te cilat vijojne prej vitesh .Hipoteka eshte nje nder institucionet me te rendesishme jo vetem ne qytetin e Shkodres , por qytetareve ju duhet te presin me dite te tera per te marre nje dokument ne kete institucion.Zyra e regjistrimit te pasurive te paluejtshme ne Shkoder eshte ne siten e ministries se Drejtesise pikerisht per kete problem ,ku duhet permendur qe ky institucion duhet te jete model persa i perket sherbimit kur dihet se prona eshte nje nga problematikat kryesore te qytetareve.