Shkarkohet nga detyra ministri i Drejtësisë Ylli Manjani.

Kryeministri Edi Rama ka dërguar presidentit propozimin për emërim të ministrit ku thuhet: Kryeministri Edi Rama ka firmosur lirimin nga detyra të ministrit të Drejtësisë Ylli Manjani dhe emërimin në këtë detyrë të zotit Petrit Vasili” Shkresa e shkarkimit të tij erdhi vetëm dy orë nga takimi që kryeministri Rama pati sot me kryetarin e Kuvendit Ilir Meta në kryesinë e kuvendit.