Rreshjet e dendura te rena oret e fundit kane shkaktuar perbytje edhe ne fshatin Kuç te qytetit te Shkodres.

Eshte mbyllur shkolla e qytetit dhe ka probleme me energjine elektrike. Rreshjet po vazhdojne dhe situata pritet te perkeqesohet.