Takim per Vllaznine ne biblioteken “Marin Barleti” ne Shkoder.

I organizuar nga trajneri i Vllaznise Armando Cungu. E pranishme skuadra e Vllaznise, stafi i saj dhe kryetarja e bashkise Voltana Ademi. Po referon mbi historine e Shkodres drejtori i bibliotekes Gjovalin Çuni. Eshte nje lloj takimi ku trajneri Cungu kerkon te njohe lojtaret e ekipit me historine, traditen dhe kulturen jo vetem te Vllaznise por edhe qytetit te Shkodres. Referati ka nisur me lashtesine nderkohe qe do te shtrihet deri tek historia e pasur dhe e gjere e Vllaznise

/ Star Plus TV /