Qarku Shkodër

Vijon dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve. Gjatë 24 orëve të fundit dorëzohen nga banorët 4 armë zjarri, 150 fishekë konkretisht: Në Komisariatin e Policisë Malësi e Madhe 3 armë zjarri, 100 fishekë. Në Komisariati i Policisë Pukë 1 armë zjarri, 50 fishekë