Vijon dorëzimi vullnetar i armëve dhe municioneve luftarake ne Qarkun e Shkodres.

Gjatë 24 orëve të fundit në Qarkun Shkodër dorëzohen nga banorët, 10 armë zjarri, 294 fishekë luftarakë dhe 11 krehëra.

Konkretisht:

Në Komisariatin e Policisë Shkodër, në komunën Dajç 5 armë zjarri 10 krehër dhe 124 fishekë.

Në Komisariatin e Policisë Vau Dejës, 2 armë zjarri dhe 110 fishekë.

Në Komisariatin e Policisë Malësi e Madhe, 3 armë zjarri, 60 fishekë dhe 1 krehër.