Takim miqesor me kosovaret e Pejes. 37-61 rezultati per Pejen. Sapo ka nisur perioda e trete. Vllaznia ne fushen e lojes ka vetem basketbolliste shkodran.

Mungojne lojtaret e huajt dhe kjo duket si shkak i mungeses te nje buxheti ashtu si dy sezonet e kaluara.