Është ndarë nga jeta në moshën 73 vjeçare trajneri i njohur Gëzim Mema. I shpallur “Trajneri i Shekullit” nga Bashkia Shkodër, Mema ishte një figurë shumë e dashur e sporti shkodran.

Për më shumë se 2o vite, ai ka drejtuar ekipin e atletikës së Vllaznisë. Gjithashtu, Mema prej më shumë se 10 vitesh punonte në Bashkinë Shkodër, si inspektor sporti.

Mema është ndarë nga jeta për shkak se vuante nga një sëmundje e rëndë. Një trajner shumë i suksesshëm, pasi ka fituar trofe të shumtë, por dhe një figurë shumë e dashur e sportit shkodran.