MIQ DHE TË AFËRM I JAPIN LAMTUMIRËN E FUNDIT. Miq të afërm, drejtues të institucioneve kryesore ne Shkoder, kanë nderuar artistin dhe sportistin e nderuar zyhdi barbullushi. Te afermit kane kryer homazhe ne hollin e teatrit migjeni, nga ku me pas trupi I pajete eshte percjelle me nderime per ne varrezat e qytetit te Shkodres.

Ne ceremonine e homazheve ka marre pjese edhe ministri I jashtem Ditmir Bushati, si I aferm I tij, kryetari I Bashkise se Shkodres, Lorenc Luka, kryetari I keshillit te Qarkut Maxhid Cungu si dhe shume personalitete te fushes se artit dhe te sportit. Profesori I nderuar, Ferit Bala, ne keto homazhe evidentoi kontributin e zotit Barbullushi ne fushen e artit dhe te sportit. Nga ana tjetër, Kryetari I Këshillit të Qarkut te Shkodres, Maxhid Cungu gjate fjales se tij vleresoi kontributin e madhe te Zyhdi Barbullushit ne qytetin e Shkodres. Zyhdi Barbullushi u nda nga jeta, mbremjen e se henes, nderkohe qe Shkodra ka percjelle per ne banesen e fundit edhe nje tyjeter emer te njohur te muzikes dhe te sportit.