Organizata e LANÇ ne Shkoder perkujton 29 nentorin, diten e çlirimit.

Aktiviteti u hap nga kreu i LANÇ ne Shkoder Vehbi Fishta. Do vijoje me fjalimet e anetareve te organizates dhe nje aktivitet artistiko-kulturor.