DODANI: ZBATIMI NUK KA FILLUAR, PRESIM UDHËZIMET PËRKATËSE. Ne Shkoder ende nuk ka kane filluar vetedeklarimet per legalizim te objekteve infromale ne vijen bregdetare te Velipojes megjithate pritet qe shume shpejt ky process te filloje.

Te gjithe ato qe kane blere nje banese ne plazhin e Velipojes tashme mund te vetedeklarojne pronen e tyre drejtperdrejt dhe te perfitojne menjehere pronesine duke mos pritur legalizimin e gjithe objektit dhe me pas kalimin e pronesise nga pronari i objektit tek bleresit.

STAR PLUS TV

[iframe width=”100%” height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/7wSUOTis_ao?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

www.starplus-tv.com