RAMA: NË NJË VIT KEMI BËRË MË SHUMË SE NË 8 VITE SËBASHKU. 700 familje kane marre dokumentet e legalizuar ne Shkoder.

Ka qene vete kryeministri Rama I cili ka dorezuar dokumentet e pronesise per kate familje te cilat kane qene prej vitesh ne proces legalizimi. Kryeministri Rama gjate fjales se tij, deklaroi se ky eshte nje proces teper I rendesishem per zhvillimin e vendit, por nga ana tjeter shigjetoi edhe mazhorancen e djeshme per abuzime.

Te pranishem ne ceremonine e dorezimit te ketyre dokumetave ishin drejtues te Aluiznit, drejtori I pergjithshem Lame si dhe drejtues locale, dhe deputete te Qarkut te Shkodres. 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/TYwdllrkFPU?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMARSHIM PAQËSOR KUNDËR DHUNËS
Artikulli tjetërTAKIM PËR ÇËSHTJET MJEDISORE NDËRKUFITARE