Lëpusha prej disa ditësh pa drita dhe e izoluar. Banorët kërkojnë ndërhyrjen e qeverisë dhe bashkisë së malësisë së madhe.

Ata thonë se faturat e energjisë elektrike janë të detyruar t’i pagujnë teksa rrjeti i energjisë është i vjetruar aq sa pjesën më të madhe të stinës së vjeshtës dhe dimrit e kalojnë në errësirë. Sikur të mos mjaftonte energjia elektrike, prej disa ditesh fshati është i izoluar për shkak të dëborës.