PARKIMET E GABUARA DHE FLUKSI I AUTOMJETEVE VIJOJNË TË RËNDOJNË TRAFIKUN
Para pak ditesh Bashkia e shkodres ne bashkepunim me policine e qarkullimit rrugor liruan rruget  nga parkimet e gabuara, rikonstruktuan sinjalistiken horizontale dhe vertikale e gjithashtu nderhyne per menazhimin e trafikut te renduar ne Shkoder si rrjedhoje e fluksit te madh te automjeteve dhe turisteve.

Megjithate pas pak ditesh kjo gjendje e renduar e trafikut dhe e parkimeve te gabuara eshte rikthyer ne rruget e sheshet e qytetit te shkodres. Qe ne oret e para te dites e deri ne oret e vona ne zona te ndryshme te qytetit trafiku vijon te jetre I renduar duke bllokuar keshtu kalimin. Zonat me vije  te verdhe te percaktuara per levizjen e bicikletave zihen nga parkimet, parkimet e gabuara vijojne edhe ne zona te tjera te ndalurara. Parkimet e gabuara, parkimet dyshe, numri I madh I automjeteve dhe thyerja e rregullave te kodit rrugor eshte panorama e perditshme qe shoqeron rruget e qytetit me te madh verior shkodres.

 

 

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/XRb4qqUQ8M8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakARRESTIMET E POLICISË SË SHKODRËS
Artikulli tjetërREAGOJNË ISH-LULFTËTARËT: UÇK S’KA PRERË KOKA