Fondacioni Fridrich Ebert dhe Bashkimi I sindikatave te shqiperise, kane zhvilluar nje takim me anetare dhe drejtues te sindikatave ne Shkoder. GHjate ketij takimi eshte diskutuar ne lidhje me pikat ne te cilat eshte bazuar levizja sindikaliste ne Shqiperi, e konkretisht ne Shkoder, sa I takon disa prolbematikave, te cilat jane hasur ne levizjen e punetoreve ne vend.

Hiqmete Daja, perfaqesuese e BSPSH. Gjate fjales se saj deklaroi se Bashkimi I sindikatave do te jete present ne cdo problematike te hasur per punetoret. Bashkimi I sindikatave te Shqipersie, eshte nje nga levizjes sindikale ne shqiperi qe ne vitet 90-te, duke iu nenshtruar shepsh here protestave per zgjidhjen e problemeve tek punetoret