APELI I FAMIL;JES NDRECA NË FSHATIN TROSHAN TË QARKUT LEZHË. Kur të gjithë mendojmë për festat, që tryeza e fundvitit të jetë plot, mjaft familje kanë shqetësim ushqimin e përditshëm.

Në fshatin Troshan të Lezhës 4-pjestarë të familjes Ndreca e kanë të pamundur për të festuar, pasi janë të gjithë të papunë dhe nuk kanë asnjë të ardhur. Apeli i Donikës shkon për institucionet shtetërorë qe të kthej syte edhe nga kjo familje qe bashkjeton me varferine,dhe nuk ka as nje minimum jetik. Ndryshe nga bashkemoshataret e tyre femijet e kesaj familje nuk gezohen me lodrat qe sjell babagjyshi, por me ushqimin e perditshem qe shpesh per to eshte lluks.

Artikulli paraprakKOSOVA, HARTON BUXHETIN PËR 2015-tën
Artikulli tjetërNIS SHPËRNDARJA E SHPËRBLIMEVE