Të rinjte e Forumit Rinor të Partisë Demokratike në Lezhë, të shoqëruar nga deputetja e Lindita Metaliaj, njeherazi dhe kryetare e degës së PD, kanë ftuar qytetaret që të bëhen pjesë e protestës së opozitës të premten e 3 marsit përpara kryeministrisë.Ka shumë arsye për të protestuar kundër kësaj qeverie që e ka zhytur vendin në krizë dhe varferi, duke i detyruar shqiptaret që të largohen u shpreh deputetja e partisë Demokratike Lindita Metaliaj.

Në të njejten lindjë ishte dhe Kryetari i Forumit Rinor të Partisë Demokratike në Lezhë, Kristjan Doda sipas të cilit ka 1 mijë e 1 arsye për të protestuar kundër kësaj qeverie.

Teksa moren broshurat qytetare të ndryshem dhe perfaqësues të biznesit të vogel në Lezhë, kanë shprehur shqetësimet e tyre për situaten e vështire ekonomike në të cilen ndodhen.