Deputeti Tom doshim, i ka kthyer pergjigje të gjithë kritikeve të cilët hodhën poshtë lidhjen e tij me figurën historike të Prek Calit.

Gjatë fjalës së tij deputeti Doshi, ka argumentuar lidhjet e tij farefisnore me heroin prek calit. Doshi ndër të tjera theksoi se askush nuk mund të mohojë lidhjet farefisnore dhe nuk mund të shkelë historinë….

Akuzat ndaj Tom doshit erdhën pas vizitës së tij në Vermosh ku u takua me banorë të zonës së Kelmendit ku garantoi mbështetje për rindërtimin e plotë të kullës së Prek Calit në Vermosh, ndërkohe që garantoi se kjo kullë do të marrë rëndësinë e saj historike ashtu sic është figura e Prek Calit.