Ligji për mbetjet, nesër shqyrtohet dekreti i Presidentit Nishani

Komisioni i Veprimtarisë Prodhuese do të shqyrtojë nesër dekretin e Presidentit Nishani për ligjin e mbetjeve. Shqyrtimi i dekretit do të bëhet nesër në 12:00. Pak ditë më parë në emisionin “Ekopolitikë”, kryetari i Komisionit të Veprimtarisë Prodhuese Eduard Shalsi tha se dekrati i Nishanit është i vdekur. Shalsi tha gjtihashtu se për këtë ligj do të merret ministria e Energjisë dhe Infrastrukturës.