90% E TYRE NUK E KONSUMOJNË NË AMBJENTET E MBYLLURA. Pas hyrjes ne fuqi te ligjit anti-duhan, tek shkodranet duket sa ka ndikuar per te lene duhanin.

Te pakten ky eshte perfundimi I arritur pas intervistave qe Star Plus ka realizuar ne terren. Nderkohe ne lidhje me zbatimin e ligjit, shumica e tyre thekson se qytetaret tashme jane sensibilizuar, pasi dhe ato qe e konsumojne duhanin, e bejne ne ambjentet e jashtme.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/hft3mHTgc-E?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakTËRTHORJA: LUMENJTË PO REHABILITOHEN
Artikulli tjetërSEMAFORËT, NJË PROJEKT NË TENTATIVË