Lideri i Partisë së Lirisë Ilir Meta ka publikuar një video sot nga Konventa e LSI-së teksa thekson se liria është aspirata jonë më e lartë!

Ai shprehet më tej se guximi dhe entuziazmi i mijëra të rinjve na motivojnë për të ecur përpara!

“Liria është aspirata jonë më e lartë! Energjia, guximi dhe entuziazmi i mijëra të rinjve na motivojnë për të ecur përpara!”, shkruan Meta.