Artikulli paraprak“FATKEQËSITË NATYRORE NUK NJOHIN KUFIJ”/ STËRVITJE E PËRBASHKËT E 400 EFEKTIVËVE NGA SHQIPËRIA DHE VENDET E RAJONIT (VIDEO)
Artikulli tjetërNEGOCIATAT/ META: TË GJITHA FORCAT POLITIKE TË REFLEKTOJNË MBI PLATFORMËN E BUNDESTAGUT