KRYEPROKURORI: SHKODRA KA GRUPE KRIMINALE ME BIZNESE TË DYSHIMTA. Në Shkodër ka grupe kriminale që krijojnë përplasje dhe kanë biznese të dyshimta.

Kjo është deklarata e kryeprokurorit Adriatik Llalla e bërë nga Shkodra Kryeprokurori Llalla vlerësoi nismën e prokurorisë së Shkodrës për fenomenin e gjakmarrjes duke thënë se nuk janë më shumë se 25 familje të ngujuara Ambasadori anglez Nikolas Cannon përveç fenomenit të gjakmarrjes tha se aktualisht Shqipëria po përballetme raste të vështira të kriminalitetit Nicholas Cannon – ambasadori I anglisë në Shqipëri Gjatë këtij takimin për inaugurimin e ndërtesës së re të prokurorisë së Shkodrës u kërkua më shumë bashkëpunim mes institucioneve.