Blute e Shkodres kane nisur serish kontrollet ndaj lojrave te fatit. Sipas njoftimit te policise se Shkodres bejne me dije se ka nisur procedimi penal ndaj nje 21 vjecari banues në Shkoder, sepse në lagjen « 3 Herojt » Shkoder, në lokalin e tij u gjeten e sekuestruan në cilesinë e proves materiale : 1 kompjuter, 1 priter skedinash, 2 televizor njeri LG 42 polësh dhe tjetri i markes bejko 32 polesh.

Po ashtu blute kane nisur procedimin penal edhe ndaj nje 57 vjecari banues po ne shkoder sepse në lagjen « 3 Herojt », Shkoder në lokalin e tij u gjeten e sekuestruan në cilesinë e proves materiale : 1 kompjuter, 1 priter, 1 njesi qendrore kompjuter Dell, 4 monitor që i perdorte për lojra fati pa liçense.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/N4J9Ba0IN-I” frameborder=”0″ allowfullscreen ]