Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama edhe pse ndodhet larg në Amerikë mendjen e ka te kombëtarja shqiptare dhe ajo e Kosovës.

Nëpërmjet një postimi në FB, kreu i qeverisë ka uruar fitore për të dyja kombëtaret shqiptare. Komentin e tij, Rama e ka shoqëruar me një flamur të përbashkët të Shqipërisë dhe Kosovës. “Suksese sot Shqipërisë dhe Kosovës në përpjekjen e radhës për kualifikimet e Botërorit 2018”, shkruan Rama në FB.