Me një sfidë tjetër për komunitetin ndërkombëtar, Putini po përgatitet të sanksionojë hyrjen në Federatën Ruse të katër rajoneve të Ukrainës. Ai do ta bëjë këtë me një ceremoni të planifikuar në orën 14:00. Ndërsa Evropa po merret me krizën energjetike dhe sabotimin e gazsjellësit Nord Stream , Finlanda mbyll kufijtë e saj për qytetarët rusë dhe ambasada italiane në Moskë u sugjeron bashkatdhetarëve të “vlerësojnë” mundësinë e largimit nga Rusia.

Në përditësim….