Një luftarak që në nisje të jetës. E tillë është historia e një foshnje 2-muajshe, e cila është nxjerr e gjallë 29 orë nga rrënojat që la pas tërmeti në Turqi.

Video ka bërë xhiron e rrjetit, ndërsa përlot të madh e të vogël. Në pamje shihet ekipi i shpëtimit, që merr foshnjën dhe e fut në një ambulancë, ndërsa një prej tyre e fut bebin në xhupin e tij dhe më pas e mbulojnë me batanije.