Para festave te fundvitit shkodraneve do u dhurohen te qeshura pa fund, kjo fale komedise me te fundit qe do vihet ne skene me titull “ Lumturi”, ne fukarallek.

Mjafton te mendosh se kjo komedi ka si regjisor mjeshtrin e madh Besnik Cinari dhe aktoret e perzgjedhur jane duartroktituar ne vite nga qytetaret e Shkodres.  Nga ana tjeter Besnik Çinari mes humorit dhe seriozitetit tha se publiku shkodran e meriton nje komedi te vertete, ndersa tematika e saj lidhet me te shkuaren per te cilen shume pak eshte bere humor. 

Aktorja e mirenjohur Zyliha Miloti u shpreh e bindur se kjo komedi do mirepritet.

“ Lumturi“ në fukarallek eshte nje Komedi nga Tonin Çekliqi dhe Besnik Çinari. Premiera e saj do jete me date 13 dhjetor.