Në kuadër të 12 vjetorit të lumturimit të Nënë Terezës, Bashkia e Shkodrës dhe Famullia e Shën Shtjefnit ne Shkodër kane organizuar një koncert festiv ne kuadër te kësaj date te shënuar për te gjithë shqiptaret. Një koncert qe për te gjithë teleshikuesit është shfaqur drejtpërdrejte ne ekranin e Star Plus Tv.

Në këtë aktivitet kane pëpërshëndetur edhe Arqipeshkvi i Dioqezës Shkodër – Pult , dhe kryetarja e Bashkise se Shkodrës.Një mesazh qe përcillet nëpërmjet muzikës ne këtë dite te rëndësishme, qe ngre lart emrin dhe figurën e Nenë Terezës.