LUNDRIMI NE UJERAT E SHKODRES – NJE DOKUMENTAR HISTORIK NGA SEAD CENA. TEMAT PER TE CILAT FLITET: TIPOLOGJIA E VARKAVE, MENYRAT E PESHKIMIT, SI NDERTOHET NJE VARKE. PJESEMARRES: ZAMIR TAFILICA (STUDIUES) DHE HALIM HUTI (LUNDERPUNUES)

Artikulli paraprakLIVING – TE JETOSH SHËNDETSHËM
Artikulli tjetërPREFEKTI: S’KA SITUATË ALARMANTE PËR PËRMBYTJET