Pas faljes së Fiter Bajramit, besimtarët musliman të Shkodrës u shprehën se kjo festë është një ditë e rëndësishme. Besimtarët duke uruar festën kërkuan që politika të marrë vendimet e duhura në të ardhmen.

Besimtarët u lutën gjatë faljes së Fiter Bajramit në xhamitë e qytetit të Shkodrës për familjet, të afërmit e miqtë por edhe një të nesërme sa më të begate dhe me sa më pak probleme.

Artikulli paraprakARRESTOHET NJË PERSON PËR KULTIVIM KANABISI
Artikulli tjetërSHËNGJIN, NIKULAJ NJË JAVË NË VËZHGIM