Në bashkinë Malësi e Madhe situata e krijaur nga pandemia COVID-19 është tejet pozitive. Prej fillimit të vitit, asnjë rast pozitiv nuk është regjistruar në këtë zonë duket bërë që të krijohet një panoramë e qetë sa I takon rrezikshmërisë së përhapjes së këtij infeksioni.

Ndërkohë që edhe pse herët, do të nisë puna për marrjen e masave në stinën e verës.

Aktualisht, kjo bashki ka një statistikë shumë pozitivë sa I takon përhapjes së COVID-19 dhe gripit të stinës.

Artikulli paraprakMBYLLET FESTIVALI I DANCIT NË LEZHË
Artikulli tjetërBASHA TAKIM ME EMIGRANTËT NË LOMBARDI