Investimi qe po rrealizohet ne njesine administratve Gruemire per ndertimin e ures se Banushit Hysaj me fonde te akurduara nga bashkia M.Madhe me vleren 140 milione leke te vjetr

po zgjedhe perfundimisht shqetesimin e infrastruktures rrugore per tre fshatra ne kete zone me rreth 1000 banore. Ndertimi i ures se Banushit, Hysaj do te garantoje dhe frekuentimin e nxenesve te shkolles Vorfe ku nga prurjet e ketij perroi ne ditet me rreshje nuk eshte zhvilluar mesim me dite te tera. Ky investim ishte planifikuar te perfundonte me pare pasi fondi i akorduar nga bashkia ka qene per vitin 2016. Nderkohe qe per vitin 2017 priten te rrealizohen investime te tjera ne njesine administrative Gruemire.