Pas konsultimeve publike, buxheti i Malësisë së Madhe ka kaluar edhe ne duart e këshilltarëve, por pavarësisht votave të marra ky buxhet edhe miratuar pa praninë e opozitës.

Ka qënë Kryetari i Bashkisë Malësi e Madhe i cili ka bere nje resyme të investimeve dhe prioriteteve te për vitin 2017-të. Ndërkohe, ky buxhet ka marrë votat e mjaftueshme per tu miratuar si dokument për vitin 2017-të, edhe pse e djathta e ka bojkotuar këtë buxhet, një levizje e cila është cilesuar si nje levizje politike dhe qe nuk i sherben interesave të komunitetit .