Keshilli I Bashkise Malesi e Madhe ka zhvilluar mbledhjen e radhes ku ne fokus te saj ka qene miratimi I paketes fiskale per vitin 2017.

Mbledhja eshte drejtuar nga kryetari keshillit z.Ilir Halaj, ku gjithashtu i pranishem ishte edhe Kryetari i Bashkise M.Madhe Tonin Marinaj. Keshilltari i Pd z.Gjovalin Vneshtaj ka kerkuar nje informacion me te detajuar nga administrata e bashkise, per vjeljen e taksave dhe shfrytezimin e tyre dhe pergjigjjen ja dha kryetari Tonin Marinaj. Me pas projekt paketa fiskale 2017 eshte diskutar gjate nga keshilltaret, ku dhe perfaqesuesi i keshillit per Pd ne M.Madhe z.Isa Rama ka ngritur disa shqetesime. Ne fund paketa fiskale eshte miratuar me disa ndryshime te propozuara nga keshilltaret.

Artikulli paraprakPRERJA E PYJEVE, TERTHORJA: NË 1 VIT 12 GJOBA
Artikulli tjetërPROBLEMATIKAT E QYTETARËVE, “NRD” NË GURIN E ZI