NDREGJONI: TË PËRNDJEKURIT ENDE TË SHKELUR NGA POLITIKA SHQIPTARE. Ne rrethin e Malesise se Madhe eshte organizuar konferenca e 4-tet e ish te burgosurve dhe perndjekurve politike ne zone te Qarkut te Shkodres. Ne kete conference ka marre pjese edhe presidenti I Unionit mbarekombetar Besim Ndregjoni.

Ne kete conference jane zgjedhur edhe strukturat e reja drejtuese ne kete zone. Gjate fjales se tij ne nje interviste per Star Plus, Presidenti I unionit mbarekombetar te perndjekurve politike Besim Ndregjini u shpreh se zgjedhja e organeve te reja drejtuese forcon kete union ne kerkesat e tyre legjitime. Rrethi I Malesise se Madhe eshte nje nga zonat me te prekura te Qarkut te Shkodres, gjate regjimit komunist, ku shume te pushtuar, te vrare dhe te internuar ishin viktima te nje sistemi te eger totalitar qe pershkoi shqiperine per 50 vite.