Ditën e djeshme ka ndodhur një aksident fatal, i cili i ka marrë jetën një gruaje shqiptare në Itali.

Viktima, Diturie Goxha 52 vjeç, ishte duke ngarë biçikletën kur u godit në mëngjes për vdekje nga një makinë, e cila drejtohej nga një 44-vjeçar.

Diturie Goxha ishte nënë e dy fëmijëve dhe punonte në Itali si kujdestare.

Fatkeqësisht, 52-vjeçarja ka vdekur në vend duke mos u lënë kohë doktorëve të mbërrijnë në vendngjarje për ta shpëtuar.