Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj, ka bërë një replikë me deputetin Andi Përmeti, i cili e akuzoi se nuk ka sqaruar publikun në lidhje me makinat e shtrenjta me të cilat qarkullon, por ka zgjedhur të sulmojë mediat që e kanë nxjerrë një lajm të tillë.

Në kundërshtim të deklaratës së deputetit Përmeti, Lleshaj tha se ai ka vetëm një makinë tip “Honda” të vitit 2010. Më tej ministri i Brendshëm sfidoi deputetin, duke i thënë se makina është e ministrisë dhe kushton 49 mijë euro, nëse kjo nuk është e vërtetë atëherë Lleshaj tha se do të japë menjëherë dorëheqjen. Ai tha gjithashtu se nëse makina nuk kushton 100 mijë euro siç thotë Përmeti, atëherë ai duhet të japë dorëheqjen.

“Media që ju i referoheni nuk e meriton emrin, pasi ka bërë mashtrim publik.

Po bën prej disa ditësh mashtrim publik duke thënë se Sandër Lleshaj ka blerë makinë 100 mijë euro. Unë kam vetëm një makinë tip “Hoda” të vitit 2010.

Ju sfidoj se nëse ai mjet nuk kushton 49 mijë euro unë jap dorëheqjen këtu, nëse nuk ka kushtuar 100 mijë euro atëherë jepni dorëheqjen ju”, tha Lleshaj.