NISIN REGJISTRIMET E PARA,ZV MINSTRJA INSPEKTON GODINËN. Shkolla e re Mark Lula me ne fund do te filloje te kryeje funksionin e saj si nje isntitucion arsimor.Konfirmin e ka dhe zevendes ministrja e arsimit Nora Malaj e cila ishte diten e hene per nje vizite ne ambientet e kesaj shkolle.Malaj theksoi se kjo shkolle do te funksionoje si 9-vjecare per te permbushur me se miri kerkesat e ketij komuniteti.

Prefekti I qarkut shkoder Paulin Radovani u shpreh shkolla Mark Lula do te kete te gjitha parametrat e duhura ndersa drejtori I arsimit rajonal kadri ymeri u beri thirrje banoreve te kesaj zone te vine dhe te regjistrojne femijet. Pas shume vitesh ne pritje qe prrj nisjes se projektit shkolla e re mark lula do te vihet ne funksion.Perfaqesues te ministrise e arsimit shprehen se I gjithe ngerci ka qene I bashkise me firmen konstraktuese ndersa sa I takon paijsjes me banka dhe mjete te tjera 90 perqind do ti mbuloje bashkia ndersa 10 perqind drejtoria rajonale arsimore.

Artikulli paraprakKONAJ VAZHDON TRADITËN, MASIVISHT PËR PD-në
Artikulli tjetërGËZIM GALIQI: SHKODRËS I DUHET NJË DREJTIM TJETËR