16 persona me aftesi te kufizuara kane gezuar dhuraten e bere nga shoqata “Gjysem hena e kuqe” ne Shqiperi.

Kjo shoqate tashme ka trokitur me potencialin e saj human edhe ne M.Madhe duke sjelle kesaj rradhe 16 karrocca per invalidet.

Per tu dhuruar ketyre persona keto dhurata ne prag te festave te fundvitit, sebashku me drejtorin e shoqates “Gjysem hene e kuqe” ishte dhe Kryetari i Bashkise Tonin Marinaj. Kryetari i bashkise Tonin Marinaj e ka vleresuar kete gjet human te kesaj shoqate.