Edhe në Malësinë e Madhe ka vijuar normalisht procesi i votimit per zgjedhjen e delegateve qe do te mmarrin pjese ne kongeresin e PS.

Te drejten e votimit ne gjashte njesite vendore qe operojne ne rrethin e M.Madhe e kane 1340 anetare te PS. Star Plus ka ndjekur nga afer zhvillimin e procesit te votimit ne qytetin e Koplikut dhe njesine administrative qender. Ne organizaten e qytetit te Koplikut jane regjistruar 309 votues socialist. Ne njesine administrative qender 192 vutoues. Nga qyteti i Koplikut do te zgjidhen 3 delegate dhe ne njesine administrative qender 2 delegate. Nga dega vendore e PS Malesi e Madhe do te marrin pjese 13 delegate, ku nga keta 5% do te jene femra…… Edhe ne Malesine e Madhe pritet te behen publik emrat fitues te delegateve qe do shkojne ne kongresin e PS.

Artikulli paraprakDINOSHA: TUZI KA NJË SHANS QË TË JETË KOMUNË E PLOTË
Artikulli tjetërFSHATI KALDRUN, NJË KOPËSHT QË VETËM EMRIN E KA TË TILLË