Ashtu sikurse te gjithe e dime ndarja e re territoriale e vendit, solli edhe ndryshime ne emertesa dhe shperndarje gjeografike, por duket se ne Malesine e Madhe, drejtuesit e kane harruar nje gje te tille. Qe ne hyrje te Bashkise, ngelet ende i njejti mbishkrim si Bashkia Koplik, nderkohe qe ne cdo dokument zyrtare, bashkia e Koplikut nuk ekziston me, dhe perfshin te gjithe zonen, ne Bashkine Malesi e Madhe.

E njejta situate shfaqet edhe ne mbledhjet e keshilli te kesaj Bashkie, cka duket nuk i shqeteson aspak madje edhe keshilltaret te cilet ne cdo mbledhje shohim mbishkrimin keshilli i bashkise koplik, nderkohe qe sot me ndarjen e re territoriale, ato jane perfaqesues te te gjitha zonave te Malesise se Madhe. Nje kuijtese e vogel per keto drejtues qe mesa duket duan te kujdesen vetem per punet e medha te territorit, por cdo gje nis nga identiteti i nje isntitucioni, nga gjerat e vogla te cilat me pas kethen ne sfida te medha per drejtuesit e komunitetit, dhe jo ne institucione pa identetit dhe na kthejne pas ne kohe, nderjohe qe investimi per keto nderhyrje eshte kret minimal, por qe vlen ne imazhin dhe perfaqesimin e cdo institucioni