Shoqata atdhetare “Malësia” ka organizuar ndarjen e titullit “Qytetar Nderi” emrave te mëdhenj te Malësise se Madhe qe kane kontribuar nder vite ne fusha te ndryshme duke ngritur lart emrin e kësaj zone dhe Shqipërisë ne teresi.

Titulli i akorduar nga 2 komuna te Malesise se Madhe, Rrethina dhe Gruemire ne bashkëpunim me Prefekturën e Qarkut Shkodër ju dha intelektualit qe jeton ne Amerike Rush Dragu, këngetarit te njohur te trevave shqiptare Shaban Gjeka dhe muzikantit Ndue Gjekaj.Te pranishëm ishin intelektuale te trevave te ndryshme shqip-folese qe ngritën lart figurat e shquara te Malesise te cilët me kontributin e tyre bene qe emri i shqiptareve te njihet kudo neper bote.Gjate këtij aktiviteti kulturor te pranishmit u njohën edhe me prezantimin e librit te intelektualit te shquar qe jeton ne shtetet e bashkuara te Amerikes Rush Dragu.

Artikulli paraprakTOPALLI KËRKON NË FB “ZGJIMIN” E OPOZITËS
Artikulli tjetërADA, PRESIDENTI SHIKON ME OPTIMIZËM PËR TË ARDHMEN