KRYETARI I KOMUNËS SË TIVARIT DHE ULQINIT NË SPITAL ME TË PLAGOSURIT.Ngjarja e rende e turisteve shqiptare te cilet u aksidentuan ne Malin e Zi, ka sjelle edhe solidaritetin e te gjithe drejtuesve te shqiptareve ne Malin e Zi.

Kryetari I Komunes se Tivarit, dhe te gjithe drejtuesit e Kiomunes se Ulqinit, te shoqeruar edhe nga drejtues te ambasades ne sone ne Malin e Zi, kane qene prane te plagosurve.Nga ana tjeter edhe drejtuesit e Komunes se Ulqinit, kane qene bashke me te plagosurit ne spitalin e Tivarit.Ambasadori Shqiptar ne Malin e Zi, ka treguar gadishmerine e autoriteteve malazeze menjehere pas ketij aksidenti tragjik.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/fhf9GMfkxGM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakAKSIDENT TRAGJIK NË MALIN E ZI
Artikulli tjetërSHOFERI MANOVROI PËR T’IU SHMANGUR AKSIDENTIT