DOKA: VETËM 7-8 RASTE NË DITË PARAQITEN PËR EKZAMINIM. Megjithëse sensibilizimin e madh qe u be gjate muajit tetor për ekzaminimin dhe parandalimin embrojtjen nga kanceri i gjirit duket se fluksi i mamografive te bera gjate muajit tetor ka qene me shume pjese e detyrimit se sa e sensibilizimit.

Doka ka treguar per Star Plus se ka një renie te ndjeshme te numrit te ekzaminimeve te mamografise ne krahasim me muajin tetor nderkohe ben thirrje qe te gjitha grate mbi 35 vjec duhet te pakten nje here ne vit te ekzaminohen per te zbuluar ne fazat e hershme kancerin e gjirit dhe kjo mundeson jo thjesht kurimin por edhe shpeton jete. 

 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/2t-92kCCPaM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakINTEGRIMI NË BE, ÇALOJMË NË KRITERIN POLITIK
Artikulli tjetërBEQAJ: PO PUNOJNË PËR TË SHMANGUR RADHËT