MAVRIQ: TË RRISIM BASHKËPUNIMIN MES DY VENDEVE TONA.Festimeve te Shkodres per pervjetorin e 103 te Pavaresise se Shqiperise iu bashkuan edhe shqiptaret e malit te zi me ane te “Maratones se Pavaresise”.

Nenkryetari i Komunes se Ulqinit foli per rritjen e bashkepunimit ne te gjitha fushat mes dy vendeve tona.Rreth 40 persona nga Ulqini kete te premte i jane bashkuar “Maratones se Pavaresise” duke iu bashkuar keshtu ne nje fare menyre edhe kremtimeve te shumta qe shqiptaret po ne veqanti shkodranet realizuan kete 28 nentor te 102 te pavaresise se Shiperise.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/MR_qse2I_N0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPANAIRI I BASHKËNGJITET FESTIMEVE
Artikulli tjetërSITUATA E RENDIT DHE E SIGURISË NË QARKUN E SHKODRËS