Në konferencen e mbajtur ne Shkodër, prezente ka qene edhe sekretarja e pergjithshme Konferences se Rajoneve Periferike Detare ne Bruksel.

Eleni Marianou, ne nje interviste per Star Plus ka folur per rendesine e ketyre konferencave dhe kuadrit te bashkepunimit mes vendeve te rajonit. E pyetur per marredheniet mes dy vendeve Shqiperise dhe Greqise, Marianou ka nje pergjigje te thjesht dhe gjithcka e lidh me integrimin e Shqiperise ne familjen e madhe europiane. Per Shkodren, ajo vlereson kryetaren e Keshillit te Qarkut te Shkodres.

Artikulli paraprakNDIHMA EKONOMIKE, VETËM 400 APLIKIME
Artikulli tjetërLANDFILLI I BUSHATIT, PREFEKTI: TË PAGUHET TARIFA