NË KRAH TË KANDIDATIT TË PS, ISH KAPITENI I KOMBËTARES RUDI VATA.     

Artikulli paraprakPS: “SHOKU ÇOBAJ” NJË SHPIFËS I NJOHUR DHE INTRIGUES
Artikulli tjetërPROMOVOHET “LETËRSI SHQIPE BASHKËKOHORE”