Jane ditët e para te fillimit te punës ne krye te bashkise M.Madhe te z, Tonin Marinaj, dhe natyrisht veshtersit e fillimit , jane nga me te ndryshmet, por per te patur nje ecuri te mbare kërkohet dhe nje fillim I mbare, Kesisoj nder vendimet e para te rendesishme te firmosura nga Kryetari I bashkise z, Tonin Marinaj, mesohet te jene emerimi I disa prej administratorve ne ish komunat e M,madhe.

Keshtu ne Gruemire, e cila është edhe njesia me madhe , është emëruar ,Lirim Nehani, ish kyetar komune, nderkaq emërimet e tjera jane bere edhe ne komunën qendër ,Kelmend ku kjo detyre I është besuar z, Astrit Lekaj , po kështu vijojne konsultimet per emerimet edhe ne Shkrel , Kastrat dhe komunen qender, Nderkohe qe jane afruar edhe disa specialist veçanërisht te ekonomise , ku vlersohet se mund tju besohen detyra te rendesishme si financat apo taksat e bashkise. Nderkaq ndonse ende nuk eshte bere zyrtare vlersohet se ne kuader edhe te ndarjes se tortes se ;pushtetit me aletatet , si gjithnje LSi do te kete nenkryetarin e bashkise dhe ku thane qe kjo detyre do ti besohet kryetarit te LSi ne M,Madhe z, Sytki Ndrecaj, Veçmas ketyre emrimeve te ketyre ditve te , prane bashkise se Koplikut ndodhen mjafte nga antare e simpatizant te cilet shpresojne te ulen qofte edhe ne nje karrige te thjesht te administratës se bashkisë.

Artikulli paraprakLUKA JEP LAMTUMIRËN SI KRYEBASHKIAK I SHKODRËS
Artikulli tjetërURUÇI: OSHEE DUAM BASHKËPUNIM PËR BIZNESET NË VELIPOJË