SHEFI I ARSIMIT NË BASHKI VUKA: JEMI GATI, “DAR” TË GJEJË MËSUESIT E NXËNËSIT. Bashkia e Shkodrës ka në dorëzim objektin e shkollës së re “Mar Lula”.

Pas protestës së banorëve të lagjes “Mar Lula” për mos-hapjen e shkollës, drejtori i zyrës së arsimit në Bashki Ludovik Vuka tregon se Bashkia është e gatshme për hapjen e shkollës.Vuka thotë se tashmë gjithçka i mbetet drejtorisë rajonale të arsimit që duhet të planifikojë mësuesit dhe nxënësit për hapjen e shkollës “Mar Lula”Para dy ditësh, banorët e lagjes “Mar Lula” dolën në protest sepse ka një vit e gjysëm që shkolla ka përfunduar së ndërtuari dhe vijon të jetë ende e mbyllur.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/itOwO6_MO60?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSITUATA E RENDIT DHE SIGURISË NË QARKUN E SHKODRËS
Artikulli tjetërRRITET NUMRI I VEPRAVE PENALE